dilluns, 17 de setembre del 2012

Al núvol 007. Muhr

PODCAST AL NÚVOL 007
escolta'l pulsant el play...

...o
DESCARREGA'L (botó dret i guardar)

  Setè i penúltim programa d'Al Núvol d'aquesta temporada. Sí sí, la setmana que ve Al Núvol s'evaporarà i deixarà pas a un nou programa, dedicat al netaudio i a la música ambient i electrònica minimalista. D'això en parlarem la setmana que ve i donaré més detalls, de moment encara ens queda la traca final d'Al Núvol. 
  Aquesta setmana hem començat el programa felicitant a l'associació d'art i cultura La Bombeta, que ha celebrat el seu cinquè aniversari organitzant una fantàstica festa al jardinet del casal cultural on no hi ha faltat de res. La Bombeta sempre ha recolzat la música electrònica en totes les seves variants, sense cap problema ni prejudici, i això és molt d'agraïr. Jo mateix he tingut oportunitat d'organitzar el cicle Urban Tempo alguna temporada i ha sigut una molt bona experiència que espero que duri per molts anys. A La Bombeta sempre fan falta mans per ajudar i col.laborar, així que tot el món i és convidat.

   Però aquest programa ve carregat amb molta més música, recordem una mica el festival Eufònic i repassem un parell de discs de netaudio, el de Muhr publicat per Camomille Music i la nova publicació del netlabel d'Istambul Sublime Porte, un treball signat per Stiver i amb un aire molt calcadet a Burial. També escoltem un dels 116 temes de la megarecopilació Electro Compendium editada per Anti-Social Network, prepareu 1.5GB de disc perque val molt la pena. Acabem el programa escoltant una miqueta dels últims treballs de Monolake i del senyor Atom Tm.

Tracklist del programa

01 musik - brain domination (live a la bombeta)
02 hibrida nen i cavall - superman live (2008)
03 murcof - maiz (der abschied von dawson city mix)
04 muhr - hantises
05 muhr - gattuso
06 stiver - disappointment
07 stiver - even if
08 pip williams - lost souls
09 monolake - ghosts
10 atom tm - streuung teil I

El video d'avui és de l'actuació de MuSiK a La Bombeta a la temporada 2010 de l'Urban Tempo, acompanyat a les visuals per Cytek. No us perdeu tampoc la segona part!!! I podeu descarregar el directe sencer des de la web de colección de emociones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada