diumenge, 22 de juliol del 2012

Al Núvol 004. Variat.

PODCAST AL NÚVOL 004.
escolta'l pulsant el play!
 
o...
DESCARREGA'L (botó dret i guardar)

   En aquest quart programa d'Al Núvol fem una selecció variada per a tots els gustos, des del so més comercial i assequible de Jaimie Woon (teniu el videoclip al final del post) fins a l'experimentació electrónica i la IDM mil.limetrada de Richard Devine, amb el seu disc clàssic Asect:Desect. Entre mig parlem de Burial o King Midas Sound. També obrim un petit bloc dedicat al segell alemany Morr Music, que a principis de segle es va donar a coneixer gràcies a la denominada "indietrònica". Isan, Lali Puna i Ulrich Schnauss són tres dels seus artistes.

   Com veieu hi ha alguns canvis al blog, ara teniu dos opcions per escoltar els podcasts del programa, cadascun amb les seves ventatges. Si voleu escoltar el podcast en streaming el teniu a Mixcloud a máxima qualitat (320kbps). Si el voleu descarregar teniu la opció de Ivoox, però això haurà de ser en baixa qualitat. Així que vosaltres decidiu a on i com voleu estar Al Núvol.

Tracklist del programa.

01 stay+ - young luv
02 jaimie woon - lady luck
03 king midas sound - lost
04 burial - pirates
05 ulrich schnauss - a song about hope
06 lali puna - people I know
07 isan - snowdrops and phlox
08 isan - dapperling
09 richard devine - floccus
10 dead letters spell out dead words - this room seems empty without you

El video és el del tema de Jaimie Woon, cantat a capella des de Camboya, una canço que ens demostra que la comercialitat no està renyida amb la qualitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada